Χορηγίες

Η S.A.R. – CITY INSURANCE ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

 

 Η City Insurance είναι Ρουμανική ασφαλιστική εταιρεία που αγαπάει τον αθλητισμό, και όχι τυχαία, επειδή είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία. Η City Insurance επέλεξε να συνδυάσει το όνομα της με ένα διάσημο εμπορικό σήμα του ελληνικού αθλήματος, το σύλλογο βόλεϊ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, ο οποίος έχει μακρά ιστορία ακεραιότητας και ειλικρίνειας.

 Ο Φοίνικας Σύρου είναι μια παραδοσιακή ομάδα, που ιδρύθηκε το 1980 και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ. Έχει κερδίσει έναν εθνικό τίτλο, το League Cup της περιόδου 2011-2012. Ο Φοίνικας έχει την τιμή να έχει την υποστήριξη μιας εταιρείας με μια σύγχρονη προσέγγιση, η οποία είναι τόσο κοντά στο διοικητικό όραμα του συλλόγου μας μας, δήλωσε ο Δημήτρης Παλιόπορτας, Πρόεδρος του συλλόγου.

 Έχοντας την υποστήριξη του συνεργάτη του, ο Φοίνικας Σύρου θα επιδιώξει να επιτύχει τους αθλητικούς στόχους που τέθηκαν για αυτή τη σεζόν. Βεβαίως, η ένωση δύο ονομάτων που προωθούν παρόμοιες αξίες θα έχει ευεργετική επίδραση όχι μόνο πάνω στην εικόνα του κοινού αλλά και στην απόδοση εκείνων που εμπλέκονται ολόψυχα σε αυτήν την εταιρική σχέση. Όλα αυτά τα γεγονότα μας οδηγούν στην πρόβλεψη ενός λαμπρού μέλλοντος για αυτήν την εταιρική σχέση και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα θετικά αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.